Waxoyl Ultra clean

 31,95 incl. BTW

Gebruik Waxoyl Ultra Clean voor het onderhouden van lak, chroom, glas, rubber en kunststof. U reinigt, onderhoudt en beschermt in één keer.
Op de verschillende lakoppervlaktes sproeien en met een schone, zachte doek na wrijven – klaar.

  • Laat geen strepen na
  • Zeer zuinig in het gebruik
  • Eenvoudig en milieuvriendelijk

Beschrijving

Waxoyl Ultra Clean

Waxoyl Ultra Clean is een zeer gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor uw auto. U kunt er veel verschillende materialen mee behandelen, zoals lak, rubber, kunststof, chroom en glas. Het product is zuinig in het gebruik en daardoor milieuvriendelijk.

U hoeft Waxoyl Ultra Clean slechts op een oppervlakte te sproeien en na te wrijven met een doek, geen gedoe meer met producten die strepen of restjes achterlaten. Na het schoonmaken laat het bovendien een beschermende laag achter. Die zorgt voor een mooie glans en een langdurig resultaat.

Waxoyl
Onze Waxoyl lijn is onze best verkopende lijn. En met reden! Waxoyl is 1 van de marktleiders in bescherming van uw autolak en met producten als Waxoyl Ultra CleanWaxoyl 3-in-1 en Waxoyl Shampoo heeft deze lijn dat alles in huis om uw auto, motor of boot grondig te reinigen en te onderhouden. Dus twijfel niet en bestel vandaag nog uw Waxoyl producten!

Geschikt voor onderhoudt van:
– Lak
– Chroom
– Glas
– Rubber
– Kunstof

De voordelen
– Laat geen strepen na
– Zeer zuinig in het gebruik
– Eenvoudig en milieuvriendelijk

Artikelnummer: WAXOYLUCLE Categorie: