Waxoyl 3-in-1 & Waxoyl Shampoo

 44,95 incl. BTW

Waxoyl 3-in-1 & Waxoyl Shampoo is het perfecte alles-in-één voordeelpakket voor de auto liefhebber. Het schoonmaken en onderhouden van je auto door je auto grondig te reinigen en de lak te beschermen en verzorgen.

 

Beschrijving

Met het Waxoyl 3-in-1 & Waxoyl Shampoo voordeelpakket haal je alles in huis om je auto te in tip top conditie te houden. Dit pakket bevat naast het bekende Waxoyl 3-in-1 onderhoudspakket de vertrouwde Waxoyl Shampoo voor een goede handwas beurt van je auto.

Waxoyl 3-in-1

Dit onderhoudspakket is te gebruiken op kunststof, glas en lak bevat geen siliconen en het houdt de lak in topconditie. Het reinigt, beschermt en verzorgt de lak van je auto voor een optimaal en blijvend resultaat.

Het reinigt, het beschermt en verzorgt
Vuil van o.a. boomhars, vogeluitwerpselen, vliegen en muggen worden makkelijk verwijderd
De lakverzegelingsbehandeling beschermt je auto tegen invloeden van buitenaf
Waxoyl is te gebruiken op kunststof, glas en lak. Het verzorgt de lak en houdt deze in topconditie.

Waxoyl Shampoo

De shampoo van Waxoyl is een zachte en milde shampoo die speciaal is ontwikkeld voor moderne lakken. Deze shampoo is milieuvriendelijk en tast de laklaag niet aan. Daardoor geeft het een optimaal resultaat en is zuinig in gebruik.

Een behandeling met dit voordeelpakket is ideaal voor elk type autolak. Je auto schoonmaken en onderhouden wordt zo een stuk minder tijdrovend. Daarnaast zal de lak veel langer worden beschermd en dus ook veel langer blijven stralen en beter zijn waarde behouden!

Waxoyl is niet voor niets de #1 van Europa!

Waxoyl 3-in-1 en Waxoyl Shampoo zijn ook los van elkaar te verkrijgen in onze webshop

Extra informatie

Fabrikant

Waxoyl AG

Merk

Waxoyl

EAN

0135790987658

Artikelnummer: WAXOYL3IN1SMP Categorie: Tags: , , , , , ,