Waxoyl 3 in 1

 29,95 incl. BTW

De Waxoyl 3 in 1 is het meest gewilde onderhoudspakket in Nederland. het reinigt, beschermt en verzorgt je auto in één behandeling. Dit onderhoudspakket is geschikt voor kunststof, glas en lak en houdt deze in topconditie.

Beschrijving

Waxoyl 3 in 1

De Waxoyl 3 in 1 is het meest gewilde onderhoudspakket in Nederland. Het reinigt, beschermt en verzorgt je auto in één behandeling.

Wanneer je uren aan je laatste schoonmaak beurt hebt besteed, wil je natuurlijk dat het effect zo lang mogelijk blijft en al je harde werk niet voor niets is geweest. Met dit 3 in 1 pakket reinig je niet alleen de auto maar bescherm en verzorg je ook meteen de lak.

Het reinigt, het beschermt, het verzorgt

  • Vogeluitwerpselen, boomhars, vliegen en muggen kunnen worden makkelijk gereinigd.
  • De lakverzegelingsbehandeling beschermt je auto tegen invloeden van buitenaf.
  • Tenslotte is Waxoyl te gebruiken op kunststof, glas en lak. Het verzorgt de lak en houdt deze in topconditie.

Waarom Waxoyl 3 in 1

Water, zand, hars, (stuif)pollen, uv-straling en insecten hebben dagelijks effect op de staat van de lak van je auto. Maar ook aan zure regen, scherpe voorwerpen en chemicaliën die neerslaan op je auto doen de lak geen goed. De eigenschappen van Waxoyl hebben een verzorgende en beschermende werking op de laklaag van je auto. Het heeft een vocht en vuil afwerend effect waardoor vuil minder de kans krijgt om op de autolak te hechten. Een auto schoonmaken en onderhouden wordt zo een stuk eenvoudiger.

Een behandeling met Waxoyl 3 in 1 is ideaal voor elk type autolak. Het schoonmaken en onderhouden wordt zo een stuk minder tijdrovend. Daarnaast zal de lak veel langer worden beschermd en dus ook veel langer blijven stralen en beter zijn waarde behouden!

Wil je meer uit dit onderhoudspakket halen? Kijk dan ook eens naar Waxoyl 3 in 1 + Waxoyl Shampoo. Bovendien bevat dit onderhoudspakket ook de Shampoo van Waxoyl.

Extra informatie

Fabrikant

Waxoyl AG

Merk

Waxoyl

EAN

1357909876557

Artikelnummer: WAXOYL3IN1 Categorie: Tags: , , , ,