Waxoyl 3 in 1

 29,95 incl. BTW

Waxoyl 3 in 1 is een onderhoudsproduct voor uw auto met een Waxoyl lakverzegelingsbehandeling. Door het wassen treedt er een slijtage op aan de toplaag. Met Waxoyl 3 in 1 kunt u de slijtageplekken op een gemakkelijke manier repareren.

Vogeluitwerpselen, boomhars, vliegen en muggen kunnen worden verwijderd en eventueel direct hersteld.

Waxoyl 3 in 1 is te gebruiken op kunststof, glas en lak en het houdt de lak in topconditie.

  • Reinigt
  • Beschermt
  • Verzorgt

Beschrijving

De Waxoyl aftercare Shampoo is  de meest gewilde autoshampoo in Nederland. Het product heeft een verzorgende werking op de laklaag van uw auto en heeft een vocht en vuil afwerend effect. Waxoyl aftercare shampoo zorgt voor een perfecte vorm van onderhoud voor de lak van uw auto.
Waxoyl staat voor lak bescherming en onderhoud. Water, zand en uv-straling hebben dagelijks effect op de staat van de lak van uw auto. Denk ook aan zure regen, scherpe voorwerpen en chemicaliën die neerslaan op uw auto. Met de producten van Waxoyl is uw kostbare auto lak beschermd tegen alle factoren. Ze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw auto langer mooi & beschermd blijft!

Een behandeling met Waxoyl is ideaal voor elk type autolak. Door de speciaal ontwikkelde producten zal vuil veel makkelijker van uw auto afglijden. Daardoor geeft uw vuil minder de kans om op uw auto lak te hechten, en de auto is veel eenvoudiger schoon te maken. Doordat u uw auto eenvoudiger schoon kunt houden en de lak beschermd zal deze ook veel langer blijven stralen en beter zijn waarde behouden!

Extra informatie

Fabrikant

Waxoyl AG

Merk

Waxoyl

Artikelnummer: WAXOYL3IN1 Categorie: