California Scents Coronado Cherry

 5,95 incl. BTW

Coronado Cherry is een koploper in onze geuren collectie. Zoekt u een sterke heerlijke geur, dan is dit wat u zoekt! Een heerlijke zoete zomerse geur, dit is een van onze sterkste geuren! Word verliefd op het Heerlijke kersen Aroma!
Indien deze u bevalt kijkt u dan ook eens bij onze andere California Scents.

  • 100% organisch
  • Minimaal 60 dagen een heerlijke geur
  • Lekvrije luchtverfrisser
  • Gratis ventilatie-deksel

Beschrijving

California Scents Coronado Cherry

California Scents Coronado Cherry wordt door onze klanten ervaren als een heerlijke geur. Het is één van de 50 verschillende geuren van California Scents. Deze geuren geven minimaal 60 dagen een heerlijke geur op kantoor, in de auto of gewoon lekker thuis. De California Scents zijn 100% organische luchtverfrissers! U hoeft zich daarnaast geen zorgen meer te maken over een lekkende luchtverfrisser, alle California Scents zijn namelijk lekvrij! Tevens worden al onze California Scents standaard geleverd met een ventilatie-deksel. Door de 50 verschillende soorten geuren, vindt u altijd een geur die u lekker vindt! Aan de hand van de handige doseer deksel kunt u zelf bepalen hoe sterk de geur aanwezig is!

Bepaal zelf hoe sterk de geur is
De geur is zelf te doseren door het meegeleverde rooster. Door het ventilatie rooster verder te openen bepaal je zelf hoe sterk de geur is. De blikjes zijn lekvrij en kan je daardoor overal plaatsen. Naast de auto zijn de blikje ook geschikt voor boot, caravan, en zelfs voor thuis of op kantoor.

Geschikt voor
– Auto
– Boot
– Caravan/Camper
– Thuis of op kantoor

De voordelen
– 100% Organisch
– Minimaal 60 dagen een heerlijke geur
– Lekvrije luchtverfrisser

Extra informatie

Gewicht0,046 kg
Afmetingen8 × 3,5 cm