3M Wafelpad 75mm Geel

 39,95

3M Wafelpad 75mm Geel per 4stuks

High gloss polishing pad. Met de speciale 3M gele wafelvormige pad’s ontstaat er met minimale inspanning een spiegelglans in seconden. Minimaal agressief. Inzetbaar voor glansoptimalisatie.

Beschrijving

3M Gele 75mm Wafelpad

3M Perfect-It III 50536 Gele gewafelde polijstschijf is een 75mm hoogglans wafelpad met klittenband, verpakt per 4 stuks. 3M 50536 gele Perfect-It III Wafelpads zijn zachte polijstschijven die speciaal ontwikkeld zijn als laatste stap om de lak op hoogglans te polijsten. Tijdens het grof polijsten van een auto dient u de lak ten alle tijden op hoogglans te polijsten met een zachte polijstschijf in combinatie met een hoogglans fijn polijstmiddel. Dit is de laatste stap tijdens het polijsten van een auto. De 3M 50536 Perfect-It III Wafelpad is een speciaal ontwikkelde hoogglans polishing pad voor deze toepassing. Deze 3M hoogglans wafelpads zijn ideaal om te gebruiken als laatste stap bij het poetsen van uw auto.
Met de speciale 3M gele wafelvormige polijstschijf ontstaat er op een snelle manier en met minimale inspanning een spiegelglans in slechts een aantal seconden. Deze pad’s voorkomen ook draairingen.

Enkele kenmerken van de 3M Perfect-It III gele gewafelde hoogglans polishing pad:

  • Voor hoogglans resultaat
  • Te gebruiken als finishing touch
  • Voorkomt draairingen
  • Diameter schijf: 75mm
  • Klittenband aansluiting

Extra informatie

Fabrikant

ProTech MC

Merk

ProTech

Artikelnummer: 3M75G Categorie: